Hemsidehistorik
Den första hemsidan med adress "hem.passsagen.se/lissph/" släpptes hösten 1997. Nedan några rader om Falu BS Bandys olika hemsidor innan "www.falubsbandy.com". 
    

Falu BS Bandys hemsida 1997/1998

Den första officiella hemsidan skapades av Johan "Killer" Kruse tillsammans med nätmästare Sebben som skötte uppdateringarna av hemsidan. Adressen var  "www.datastugan.se/falubs". Nedan ett exempel från den säsongen.

      
Falu BS Bandys hemsida 1998/1999 - 1999/2000

Johan Kruse hade flyttat till Göteborg för studier och Falu BS stod utan hemsida. Teamet som startade den inofficiella hemsidan hos Passagen blev därför kontaktade av BS som behövde hjälp. En ny hemsida byggdes med adress "www.dalnet.se/falubs". Sebben följde med och stannade säsongen ut som nyhetsankare. 

Året efter kom  Johan Kruse tillbaka till BS och halvvägs in i säsongen kom den första versionen av "www.falubsbandy.com". Det skedde på  initiativ av Johan Kruse och med benäget bistånd av teamet bakom "www.dalnet.se/falubs". 
Efter ett och ett halvt år som officiell hemsida bytte sidan namn till "Falu BS Support" och blev fristående.  Nedan ett exempel från säsongen 1998/1999.